Body Positive

Vind een professional bij jou in de buurt

En neem gerust contact op

Ben je op zoek naar een Body Positive en gewichtsneutrale Professional bij jou in de buurt?

 

Hier vind je alle coaches en professionals in Nederland en België die intensief zijn opgeleid bij Bureau Body Positive. Deze professionals hanteren gegarandeerd een gewichtsneutrale en accepterende visie op lichamen, lichaamsbeeld en eetproblemen. Neem gerust contact op met de professional naar jouw voorkeur. De deur staat bij hen altijd open.

NEDERLAND

Provincie Limburg

Marion van den Bercken

Marion van den Bercken

 

Nunhem

 

In haar praktijk Choose2B helpt Marion vrouwen met overgewicht of obesitas om de strijd met eten en hun gewicht los te laten, zodat zij zich op een meer compassievolle en gewichtsneutrale manier kunnen richten op gezondheid, zelfvertrouwen en geluk. Happy, Healthy & Confident! is haar motto. En dat gunt zij iedereen, maar bovenal de vrouwen die de eeuwige strijd om de kilo’s eindelijk beu zijn. Ook helpt ze vrouwen die stiekem nadenken over, of twijfelen over een maagverkleining bij het maken van hun afweging.

Provincie Noord-Holland

Body Positive Professional

Janneke Bouman

 

Zaandam

 

Janneke is manager bij Lush en gespecialiseerd in body positivity en gewichtsneutraal welzijn op de werkvloer. Ze geeft daarin advies aan management, trainingen en workshops en is bovendien in te huren voor lezingen. Haar missie is om bedrijven, organisaties en teams gewichtsneutraal en dieetcultuurvrij te maken, zodat werkomgevingen veilig, inclusief en gelijkwaardig zijn voor mensen in alle vormen en maten.

Provincie Overijssel

Body Positive Coach

Shirley Kambel

 

Zwolle

 

Shirley werkte 15 jaar in de dieetwereld als verkoper van dieetproducten, gewichtsconsulent en fitnesscoach.  Maar ze voelde aan alles dat het niet klopte. Nu ademt Shirley lichaamsrespect en acceptatie voor íeder lichaam. Ze houdt nog geen praktijk, maar ze is absoluut aanspreekbaar voor meisjes, vrouwen en transgenders die zich op het pad van body positivity en social justice in food & health willen begeven, maar hierin tegen dilemma’s aanlopen of behoefte aan een klankbord hebben. Je kan mailen, bellen en appen met Shirley over de dingen die je bezighouden. Ze hoort graag jouw verhaal.

Provincie Utrecht

Inouchka Kreuning

Inouchka Kreuning

 

Kockengen

 

Met Body Positive Living biedt Inouchka individuele begeleiding en online cursussen om jou te helpen vrede te sluiten met je lichaam en eten. Met een gezonde dosis glitter coacht en inspireert ze jou naar een leven zonder gedoe met eten en je lijf. Want Inouchka gelooft dat dit voor iedere vrouw mogelijk is. Ook voor jou. Met het lichaam dat je nu hebt. Inouchka is ook te boeken voor inspirerende lezingen en workshops rondom body positivity.

Foto Dagmar Ruiter

Dagmar Ruiter

 

Soest

 

Bij Love je Lijf kan je terecht voor individuele coaching om af te komen van je verstoorde relatie met eten, negatieve lichaamsbeeld, eetbuien en chronisch lijnen. Dagmar is naast coach ook ervaringsdeskundige en weet als geen ander hoe het is om in beslag genomen te worden door gedoe met eten en onzekerheid over je lijf. Ook biedt zij advies aan ouders die zich zorgen maken over het gewicht of eetgedrag van hun kind. Als public speaker is ze in te huren voor lezingen en inspirerende talks rondom body positivity.

Provincie Zuid-Holland

Foto Bianca Boers

Bianca Boers

 

Den Haag

 

In haar Haagse KLEUR & STIJL Studio combineert Bianca imago- en lichaamsbeeldcoaching. Je kunt bij haar terecht voor kleur- en stijladvies en voor begeleiding bij alle issues die je ervaart rondom de acceptatie van je lichaam. Ook geeft ze groepstraining voor vrouwen rondom body positivity. Het is Bianca’s missie om vrouwen weer met een glimlach naar zichzelf in de spiegel te laten kijken en de regie over hun leven op te pakken, zonder botox, dieet of maagverkleiningen.

BELGIE

Provincie Oost-Vlaanderen

Opleiding Body Positive professional

Kelly Sacré

 

Wetteren

 

Kelly Sacré is oprichter van Vetjes Hier en Daar (hoe gaaf is deze naam?). Ze is vooralsnog de enige door Bureau Body Positive opgeleide Belgische en ze biedt begeleiding rondom lichaamsbeeld en intuïtief eten, met een flinke dosis humor en luchtigheid. Allemaal om jou te helpen je weerbaarder te voelen in een maatschappij die streeft naar dunne mensen. Bovendien produceert ze de BopoPodcast, die je kan beluisteren op haar website.