Foto-header-verkleint-2
Gratis online training.
Stop met lijnen en eetbuien,
start met leven!

Zet de eerste stap in het doorbreken van je eetbuien.

Eva (32) volgde het Body Positive Basisprogramma

 

Mijn relatie met eten voelt na het basisprogramma een stuk relaxter. Ik had niet verwacht dat zulke hardnekkige gedachtes over eten toch nog zouden kunnen veranderen. Het is niet meer dwangmatig. Dat geeft een heel ontspannen gevoel! 

 

Ymke (36) volgde het volledige Body Positive Programma

 

Ik kwam voor de zoveelste keer bij een diëtiste terecht om mijn eetpatroon te verbeteren en af te vallen. En… het werkte wéér niet. Mijn eetbuien hielden stand. Ik wist dat het tijd werd om mijn relatie met eten te verbeteren, maar ik wist nog niet hoe.

 

Florien (46) volgde het volledige Body Positive Programma

 

Toen ik tegen het programma van Danielle aanliep, leek het of dat op maat voor mij gemaakt was. Ik vond mezelf altijd te dik, of ik nu 60 kilo woog of 80 en alles daar tussenin. Ik had vaak eetbuien en was er echt klaar mee. 

 

Tessa (39) volgde het Body Positive Basisprogramma

 

Ik heb het programma als heel positief en verhelderend ervaren. Ik was niet tevreden met de manier waarop ik met mijn lichaam en met eten omging. Ik had dagelijks eetbuien en voelde me daardoor ongezond. 

 

Ik snap nu waarom ik eetbuien heb. Danielle weet vaak heel snel de vinger op de zere plek te leggen, waardoor ik grote stappen heb gemaakt tijdens de coaching. Ik heb een aantal hele concrete handvatten om met eetbuien om te gaan.