header2

Danielle in de media

 

Voor de pers

 

Interesse in een bijdrage van Danielle aan uw item? Neem contact op via telefoonnummer: 0651234653 of per mail via danielle@bodypositive.nl.

Gezond leven Magazine. 22-09-2017

 

Gezond Leven Magazine tekende mijn verhaal op rondom mijn geschiedenis met eten en lichaamsbeeld in de rubriek ‘Dit ben ik’, waarin zij vrouwen interviewen die een ingewikkelde relatie met eten hebben weten om te buigen.

Gezond leven magazine okt 2017

JAN Magazine. 01-08-2017

 

Als expert een bijdrage geleverd aan het artikel ‘Help, mijn dochter wil een Killer Body‘, door het geven van tips over hoe om te gaan met je dochter als ze zichzelf te dik vindt of op een fitgirl wil lijken.

Jan magazine

Interview NPO Radio 1. 30-05-2017

 

Gevraagd door Radio 1 voor een twee uur durend item over `De acceptatie van ons lichaam`, om vanuit mijn expertise over lichaamsbeeld en eetgedrag te praten over hoe het komt dat een negatief lichaamsbeeld zo veelvoorkomend is en wat we daar aan kunnen doen.

 

Luister hier het radio-item terug.

Nieuws.nl & Vaker In De Media. 11-05-2017

 

Nieuws.nl maakt samen met Vaker In De Media videoportretten van inspirerende rolmodellen met een boodschap. Ik deed mee om te praten over lichaamsbeeld, anti-dieten en de impact van heersende schoonheidsidealen op vrouwen en jonge meiden.

 

De videoportretten zijn in de loop van 2017 beschikbaar op de website van Nieuws.nl.

 

Opname nieuws.nl en VIDM kl

RTL Nieuws & RTL Weekend Magazine. 23-03-2017

 

In het diepte-artikel ‘Lekker nooit meer lijnen’ vertel ik n.a.v. de actie LindaLijnt van Linda de Mol over mijn geschiedenis van lijnen en eetbuien en de rol van het schoonheidsideaal hierin, samen met twee andere deskundigen.

 

Je kunt het item hier teruglezen.

Vrouw Telegraaf. 07-03-2017

 

In de rubriek Doorbroken Taboe deel ik mijn persoonlijke verhaal en geschiedenis van eetproblemen en issues met lichaamsbeeld.

 

Lees hier het artikel terug.

Fabulous Mama. 31-03-2017

 

Ik schreef een artikel voor het online platform Fabulous Mama.: 10x om te onthouden voor je op de weegschaal stapt.

 

Je vindt het artikel hier.

Zaman Vandaag. 17-02-2017

 

Voor ZV Krant gevraagd als expert lichaamsbeeld en maatschappelijke schoonheidsidealen om een bijdrage te leveren aan een stuk over kindvriendelijke make-up. De vraag stond centraal welke gevolgen het dragen van kinder make-up kan hebben op het lichaamsbeeld en zelfbeeld van kinderen en waar we rekening mee moeten houden in deze ontwikkeling.

 

Zaman Vandaag

Happy in Shape Magazine. 01-12-2016

 

Gevraagd als expert lichaamsbeeld om een bijdrage te leveren aan een stuk over de keerzijde van complimenten tussen vrouwen op het uiterlijk en lichaam. Inclusief ontwikkelen van een zelftest `Hoe kritisch ben jij`?.

 

Happy in shape magazine