Een liedje over moddervette benen…

Foto-header-verkleint-2
Gratis online training.
Stop met lijnen en eetbuien,
start met leven!

Zet de eerste stap in het doorbreken van je eetbuien.

Een liedje over moddervette benen…

 

Eetbuien, emotie-eten en haat voor je lijf… Het zijn allemaal super serieuze thema’s. Voel je je er soms ook een beetje zwaarmoedig onder? Dat had ik in ieder geval wel, toen ik bezig was om er vanaf te komen. Ik had soms zo’n behoefte aan een beetje luchtigheid.

Daarom heb ik een beetje een gekke video voor je gemaakt. Ik laat je een oefening zien die je kunt doen om je niet zo mee te laten slepen als je alleen maar lelijke dingen tegen jezelf en je lijf zegt. Je weet wel, die dingen waarvan niemand weet dat je ze wel eens denkt en die je nooit hardop tegen iemand anders zou durven zeggen.

Hoe maf hij ook is, deze oefening heeft mij vaak geholpen om wat luchtiger om te gaan met het geklets in mijn hoofd. En ik doe ‘m ook met mijn klanten – ook al verklaren ze me in eerste instantie voor gek. Ik hoop dat jij er ook iets aan hebt. Bekijk ‘m hieronder!

Oh, en je mag me best een beetje raar vinden hoor. Ik houd daar stiekem wel een beetje van. Dat wil niet zeggen dat het best een beetje spannend was om deze video hier neer te zetten… Want wie doet dat nou eigenlijk, in een filmpje een beetje staan zingen over moddervette benen? Tja.

Wil je serieus – en tegelijkertijd een beetje luchtig- aan de slag met jouw eetbuien, en je minder druk maken om je lijf? Kijk dan eens bij mijn aanbod of neem gerust contact met me op. Dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

8 Reactie's
 • Mary Ludwig
  Geplaatst op 07:01h, 13 september

  Geweldig! Dankjewel voor je luchtige manier van denken. Gelukkig zijn er nog meer “gekke” vrouwen met gedachte kronkels. Blij met jou.

  • Danielle Heemskerk
   Geplaatst op 08:51h, 13 september

   Dank je wel voor je leuke reactie Mary! Ik weet zeker dat jij en ik niet de enige zijn met gedachtekronkels. We kunnen er soms wat van, hé!

 • Susanne
  Geplaatst op 09:01h, 13 september

  Ge-wel-dig! Bedankt voor het delen van je liedjes!

  • Danielle Heemskerk
   Geplaatst op 09:14h, 13 september

   Graag gedaan hoor Susanne! Alles voor het goede doel hè ;-).

 • Marjan
  Geplaatst op 09:41h, 13 september

  Heel mooi gedaan! Ik vind het een geweldig idee.

  • Danielle Heemskerk
   Geplaatst op 09:46h, 13 september

   Goed om te horen, Marjan! Zing ze vandaag ;-)…

 • Eva
  Geplaatst op 11:36h, 01 maart

  Wat een prachige vrouw ben je!! Mooi lief, vriendelijk en open gezicht, stralend en een fijne stem!
  Fijn dat ik je blog gevonden heb!

  • Danielle Heemskerk
   Geplaatst op 23:35h, 02 maart

   Wat een fijne en lieve reactie, Eva! Dank je wel! Ik ben ook blij dat je m’n blogs gevonden hebt. Ik hoop dat je er iets aan hebt.