Betekent accepteren van je lichaam dat je opgeeft?

Foto-header-verkleint-2
Gratis online training.
Stop met lijnen en eetbuien,
start met leven!

Zet de eerste stap in het doorbreken van je eetbuien.

Betekent accepteren van je lichaam dat je opgeeft?

 

Zo dacht ik er zelf in ieder geval wel altijd over. Toch werkt het gek genoeg juist niet zo. Want juist die ontevreden over je lijf maakt dat eten zo’n ‘ding’ is. In deze video daarom mijn reactie op deze angst. En op wat je precies wèl opgeeft als je besluit hiermee te starten…

 

Klikt het accepteren van je lijf voor jou nog als een stap te ver? Lees dan ook eens mijn blog over lichaamsneutraliteit.

Klinkt dit je allemaal erg bekend in de oren en wil je met me in gesprek? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.